Новост от Kwiat очила, подходящи за всички поводи

Известната марка Kwiat представи своята нова, изключително иновативна линия очила, наречена Kwiat Comfort. Моделите в нея са подходящи за всеки ден и за всеки повод и са предназначени за хората, които обичат често да разнообразяват и да променят визията си.

Основната причина за мултифункционалността на новите очила е, че те са създадени с дръжки, които се сменят без усилие - само с едно докосване. По този начин притежателите им могат да променят визията на любимия си чифт очила по няколко пъти на ден в зависимост от това къде отиват и какво ще правят.
 
Изцяло в черно през работния ден, черно и бяло или черно и розово за вечерта, посветена на среща с приятели - възможноститие са различни. Екпертите на  Kwiat дори препоръчват: ако искате да направите впечатление на парти, комбинирайте две различни дръжки на очилата. 
 
Освен със сменяемите си дръжки, моделите от Kwiat Comfort се отличават и със своята лекота, здравина, ергономичност и антиалергичност. Те могат да бъдат открити в оптическите салони в цялата страна.  
 
 

12-11-2012


Автор : CODEMODA.com

Снимки : Kwiat

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Още по темата

1
Зимно слънце: Пет причини да носим слънчеви очила през студения сезон

Най-ново от категорията

1
Конкурс за млад дизайнер
2
Обратното броене до есента започна с H&M
3
Alexander Wang X H&M: Чакането изглежда по-дълго отвсякога
4
Бижу с мисия