Голямото завръщане

Eternity (Вечност). Това е името на един от знаковите за модна къща Calvin Klein аромати. Създаден през 1988 година като нежна флорална есенция, посветена на любовта и семейните ценности, Eternity празнува своята 25-та годишнина през 2014-та. И точно през тази година, за да докаже името си, ароматът се появява в нов вариант и с нова рекламна кампания. Които са всъщност старите – но този път по-зрели, усъвършенствани, осъзнати.

Точно както през 1988-ма, юбилейният вариант на Eternity носи богата флорална сърцевина, примесена с чувствени ухания на сандалово дърво, амбър и пачули – този път пречистени и подчертани. Лицето на аромата също е познато, но с 25 години по-зряло и по-женствено. Кристи Търлингтън се завръща в знаковото си амплоа специално за юбилейната кампания, за да пресъздаде участието си в рекламата на Calvin KleinEternity от 1995-та.

Тук обаче от модната къща имат изненада – днес Търлингтън позира със собствения си съпруг, вместо с непознат! Резултатът е вдъхновяващ. Кадрите, заснети от Inez Van Lamsweerde и Vinoodh Matatin на островите Търкс и Кайкос за дамския и мъжкия юбилеен Eternity, както и за новия Eternity Night, излъчват характерния за Търлингтън завладяващ сексапил, но също и неподправена интимност между нея и Ед Бърнс. Вече на 45 Кристи е също толкова красива, колкото преди 25 години, в горещата прегръдка на любимия мъж, в хармония. Чудесно послание на Calvin Klein!

 

23-05-2014


Автор : Галина Друмева

Снимки : Inez Van Lamsweerde and Vinoodh Matatin

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Още по темата

1
Новият аромат Eternity Aqua for Women на Calvin Klein

Най-ново от категорията

1
NYFW пролет-лято 2015: Beauty акценти
2
Голямото завръщане
3
От гримьора Зоран с любов: Beauty идеи за Свети Валентин
4
Формулата на красотата: Цвят и грижа с Avon Ultra Color Absolute