NYFW пролет-лято 2015: Beauty акценти

Новият студен сезон започна с началото на септември, но в модно отношение той е вече минало. Актуално е следващото лято, за което дизайнерите вече представят своите колекции като част от Седмиците на модата. Тази в Ню Йорк приключи само преди дни, а онова, което можем да откраднем и приложим от нея веднага, са грим идеите от модния подиум.

NUDE


Сафари луксът от колекцията на Ralph Lauren представя ефирни лъскави материи и обемни бижута-акцент. Като контрапункт всичко това по уникален и много успешен начин се съчетава с натурален грим. Едва забележим, той оставя устните и клепачите напълно естествени и обагря скулите и челото в нежно златисто – ефект, взаимстван от докоснатата от слънцето в естествени условия кожа.

 

ОБЪРНАТО КОТЕШКО ОКО


Още сафари вдъхновение носи колекцията на Nicholas K. Зад сцената в Ню Йорк дебют прави популярния козметичен бранд Avon. Гримьорите на компанията представят за модната марка стилна, ефектна и най-важното – приложима – beauty визия. Нежният златист „загар” на скулите прелива с неутрален тон и към горния клепач. Истинският акцент обаче е поставен върху долния – изразително подчертан с дълга извита черна линия – като обърнато котешко око.

 

КОД: МИГЛИ


Avon продължава представянето си на Седмицата на модата в Ню Йорк зад сцената и на още един бранд – Dennis Basso. Показаната визия по перфектен начин илюстрира постигането на приложим натурален грим, толкова любим на дизайнерите вече няколко сезона поред. За офиса или за вечер навън - погледът е опушен с нежни тонове на кафяво, вместо с тежко черно. Черната очна линия подчертава линията на миглите и се слива с деловата черна спирала.

 

17-09-2014


Автор : CODEMODA.com

Снимки : Billy Farrell/BFAnyc.com; AVON

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Най-ново от категорията

1
NYFW пролет-лято 2015: Beauty акценти
2
Голямото завръщане
3
От гримьора Зоран с любов: Beauty идеи за Свети Валентин
4
Формулата на красотата: Цвят и грижа с Avon Ultra Color Absolute