Beauty hit: Кой е най-предпочитаният пролетен beauty тренд

Натурална красота. Това е абсолютният beauty любимец на пролетта според читателите на CODEMODA.com, които се включиха в специалната ни пролетна инициатива, организирана съвместно с популярния козметичен бранд Catrice.

Трендът води с огромна преднина в списъка с общо шест възможности, включващи освен невидимия грим още и тенденциите цветни устни, цветни клепачи, матови устни, приказни мигли, акцент долен клепач. Натуралната красота надделява над останалите пролетни възможности заради своята абсолютна универсалност и практичност и заради уникалната си способност да подчертава силните страни на всяко лице по естествен и елегантен начин.

Burberry Prorsum, есен-зима 2013/14;

На второ място в класацията се нарежда тренда цветни устни. Причините, естествено, са неговата женствена свежест и моментален ефект при минимум усилия. Трендът, както и натуралната красота, може лесно да се приложи в домашни условия и е подходящ както за ежедневието, така и за специалните пролетни събития. В класацията следва трендът приказни мигли, а цветните клепачи, матовите устни и акцентът върху долния клепач остават по-назад според читателите на CODEMODA.com.

Добрата новина за тренда-любимец – натурална красота – е, че дизайнерите застават зад неговата актуалност и през следващия студен сезон.  Както CODEMODA.com вече ви представи подробно, тайната за перефктния невидим грим се крие в използването на продукти с неутрални цветове като фон дьо тен, сливащ се с тена, нежно розово или пясъчно червило, прасковен руж. Очите се подчертават само с един пласт спирала за мигли. Voila! Това очевидно е всичко, от което се нуждаем!

 

10-04-2013


Автор : Димитрина Топалова

Снимки : Press

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Още по темата

1
Trend report пролет-лято 2013: Красота
2
Beauty hit: Новата натуралност
3
Beauty hit: Матова целувка

Най-ново от категорията

1
Trend report есен-зима 2013/14: Зимна красота в 3 топ тренда
2
Beauty hit: Black & White
3
Beauty hit: Кой е най-предпочитаният пролетен beauty тренд
4
Beauty hit: Матова целувка