SLT йогата все по-популярна

Има нов вид йога. Забавна, различна и много популярна. Става въпрос за SLT йогата, създадена от Ерин Жакес и Аманда Фрийман. Името SLT идва от английските Strengthen, Lengthen, Tone или Укрепване, Разстягане и Музика. Новият вид йога възниква преди няколко месеца в едно йога студио в Ню Йорк и вече успя да привлече вниманието на Vogue, както и на редица известни личности.
 
Винаги можеш да се отдадеш на йогата като се изолираш в пълна тишина. Но защо да го правиш, ако желаеш в същото време да слушаш някой от любимите си хитове. Защо да не съчетаеш упражненията за укрепване, разстягане и силната музика в една SLT йога сесия. Казано по друг начин SLT йогата е съчетание на подходящо подбран плейлист от хитове и динамичини йога упражнения. По този начин човек слуша тялото си, а музиката помага за премахване на натрупания стрес и повишаване на тонуса, както и зарежда тялото с енергия.  
 
„Искам хората да започнат да възприемат понятията Йога и Пилатес, като част от едно цяло, а не като отделни неща.” Това казва Ерин Жакес за своята цел при създаването на SLT йогата. „Защо да не промениш малко обичайния си график за деня и да отидеш на място, където да разпуснеш подобаващо”, допълва тя. Редица известни личности вече са станали почитатели на новия вид йога. Сред тях са популярният модел Алесандра Амброзио и дъщерята на Ралф Лорън – Дилън Лорън. 
 
 

20-07-2012


Автор : Недялко Неделчев

Снимки :

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Още по темата

1
Безопасната страна на бронзовия тен
2
Помощници в борбата с целулита

Най-ново от категорията

1
Заедно срещу рака на гърдата
2
Зимно слънце: Пет причини да носим слънчеви очила през студения сезон
3
SLT йогата – все по-популярна
4
Безопасната страна на бронзовия тен