Шопинг за добра форма: Клуб "Плоско коремче" в CCS

Пазаруването е свързано със сериозно физическо натоварване. Часове, прекарани в ходене, преобличане, избор на най-подходящите продукти – това е денят, посветен на шопинг. Но не само по тази причина пазаруването може да се приеме като една от дейностите, спомагащи за поддържане на добра физическа форма. Защото след любимата обиколка по магазините посетителите на Сити Център София имат възможност да получат специален подарък - книга с полезни съвети за здравословно хранене. 
 
Най-новият бестселът Клуб „Плоско коремче” с автор Кейт Адамс – това е подаръкът за всеки посетител, направил покупка в търговския център на стойност над 40 лв. до края на февруари. Новата година започва с предложение за ново начало – ефективна, успешна и доказана рецепта за постигане на желаното плоско коремче и идеална форма само за 21 дни. Тайната не е в непрекъснатото гладуване, а в правилния избор на храна – това е тезата на Кейт Адамс. Клуб „Плоско коремче” предлага не просто списък със забранени храни, а и възможните по-здравословни техни варианти, както и предложения за упражнения, допълващи новия начин на хранене.
 
„С Клуб „Плоско коремче” бихме искали да поставим началото на една добра традиция и да превърнем CCS в притегателно място за все повече хора, в място за общуване, за споделяне на общи интереси и защо не – намиране на нови приятели и съмишленици”, споделя Невена Гаджева, маркетинг мениджър на Сити Център София. Специалната книга подарък е издадена със съдействието на търговския център и се разпространява единствено на неговата територия.
 
 
 

19-01-2012


Автор : CODEMODA.com Снимки: CCS

Снимки :

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Най-ново от категорията

1
Заедно срещу рака на гърдата
2
Зимно слънце: Пет причини да носим слънчеви очила през студения сезон
3
SLT йогата – все по-популярна
4
Безопасната страна на бронзовия тен