Акценти от MWF есен-зима 2015: Max Mara, Dsquared2

Модният месец достига връхната си точка с началото на парижките събития. Само седмица преди да кажем довиждане на есенно-зимната тема (на подиума и на улицата) ето още вдъхновение от Милано.
 
 MAX MARA 
 
 
Ако някой може да превърне зимно палто в източник на мечти, това със сигурност е модна къща Max Mara. За следващия студен сезон връхните дрехи на марката са не само стилни, но и секси. Защото вдъхновението за създаването им е Мерилин Монро. По тази причина палтата от гладка вълна и кожа с косъм (естествена и еко) се носят увити по специфичен начин. Силуетите са оувърсайз, а останалата част от гардероба включва луксозни плетени пуловери и издължени поли с висока талия с романтични препратки към 60-те.
 
 
 
 DSQUARED
 
 
Цветна, свежа и смела смесица от стилове и препратки. Това е колекцията на Dsquared 2 за сезон есен-зима 2015. Дизайнерите на бранда претворяват наследството на Северна Америка, миксирайки го с поп и милитъри препратки. Резултатът е точно толкова цветен, колкото може да се очаква -  пластовете преливат от трайбъл принтове и кожи към униформени сака и панталони.
 
 
 

04-03-2015


Автор : Галина Друмева

Снимки : Press

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Най-ново от категорията

1
Седмица на модата в Мадрид: Custo Barcelona пролет-лято 2021 Wake Up World
2
Седмица на модата в Мадрид: До Сребърното езеро с Angel Schlesser пролет-лято 2021
3
Седмица на модата в Мадрид: Не умирай днес с Ana Locking есен-зима 2020/21
4
Juan Vidal есен-зима 2020: Хепиенд от романтичен бестселър