Cruise 2014: Кубчето на Рубик в Max Mara вариант

Забележителен color-block – това представя новата круиз колекция на Max Mara. Петролено зелено, кобалтово синьо, светъл корал, черно, бяло, сиво – това е само част от завладяващата палитра, която обагря показаните облекла и ги превръща в уникални части от пъзел – по-логичен и цветен дори от кубчето на Рубик.
 
 
Наситените нюанси са приложени върху свободни кройки, които носят на гардероба комфорт и градска функционалност. Широките, издължени панталони са комбинирани с къси блузи или туники, с двуредни сака и свободни връхни дрехи. Показаните в колекцията поли са с дължина под коляното, същото се отнася и за роклите, носени като туники върху прави и скъсени панталони.
 
 
Всичко това е допълнено от необходимата за градския гардероб спортна небрежност. По-голяма част от визиите са допълнени от ниски обувки със или без връзки, както и с любимите на блогърите шапки с козирка – в случая едноцветни, обагрени в ярки разнообразни цветове. Спортната тема е допълнена и от няколко модела свободни блуза с качулка, комбинирани неочаквано, но много успешно с панталон с ръб и с елегантно копринено color-block палто.
 
 

31-05-2013


Автор : Галина Друмева

Снимки : Press

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Още по темата

1
Шапката с козирка с нов градски статут

Най-ново от категорията

1
LWF, пролет-лято 2016: All about the beat с Burberry Prorsum
2
NYFW, пролет-лято 2016: Ню Йорк с Calvin Klein
3
Dior cruise 2016: Лято в куфар
4
PFW есен-зима 2015: Пътешествията на Lanvin