Шапката с козирка с нов градски статут

Петролено зелено, кобалтово синьо, светъл корал, бяло, сиво – това е само част от завладяващата палитра, която обагря облеклата от новата круиз колекция на Max Mara.” Това ви представихме още миналата седмица. Същото обаче се отнася и за най-забележимия, неочакван и въпреки това изключително стилен аксесоар, който завършва всяка от показаните визии, а именно – шапката с козирка.
 
 
Точно този спортен модел, абсолютен хит сред модните блогъри, завладява визията на жената Max Mara, която по традиция предпочита елегантните градски облекла. За изненада, шапката с козирка се вписва по отличен начин именно в тази стилистика, както препоръчват и блогърите. Изводът е ясен – козирката вече далеч не е запазената марка на спортната визия, а напротив – тя се включва в арсенала на смелата градска жена.
 
 
Шапките на Max Mara допълват до съвършенство цветовата палитра на отделните визии, завършвайки цветния пъзел. Те са и отличен завършек на елегантната beauty визия, изградена около актуалното розово червило. В случая експертите на марката използват светъл пастелен нюанс, който комбинират с естествен тен и нежно подчертани клепачи.
 
 
 

03-06-2013


Автор : Галина Друмева

Снимки : Press; Колажи: CODEMODA.com

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Още по темата

1
Cruise 2014: Кубчето на Рубик в Max Mara вариант

Най-ново от категорията

1
Trend report пролет-лято 2015, част 3: Препратки
2
Trend report пролет-лято 2015, част 2: Материи и щампи
3
Trend report пролет-лято 2015, част 1: Цветове в нова трактовка
4
Мини тренд есен-зима 2013/14: La-la-la-lanvin