Мъжка мода есен-зима 2013/14: Акценти от Ню Йорк

Седмицата на модата в Ню Йорк завърши само преди дни. Въпреки че тя бе посветена основно на облеклата при дамите, имаше някои модни къщи, които обърнаха внимание и на господата. Marc by Marc Jacobs представи единадесет мъжки визии, а DKNY и Tommy Hilfiger показаха цели колекции, изпълнени само с предложения за мъжете. 

 

Marc By Marc Jacobs   
 
В предложенията за мъжкия гардероб за следващия студен сезон дизайнерът на марката Марк Джейкъбс внася доза ретро усещане. То е съчетано с лъскави материи, оувърсайз облекла и нестандарни принтове, облечени в небрежна и разчупена визия. Въпреки това разнообразие всичко е много стилно и модерно – типично в стила на марката. 
 
 
 

DKNY
 
Нюйоркската марка DKNY също е подготвила идеи за младия и активен градски мъж. Визиите са практични, удобни и мултифункционални – подходящи за различни поводи.  В тяхната основа стои тъмния прав панталон с ръб, който е комбиниран с риза и сако или пуловер. Различни модели на якета от туид и кожа допълват прекрасно моделите. 
 
 
 

Tommy Hilfiger
 
Колекцията на Tommy Hilfiger е създадена под знака на карето. То е основен акцент почти във всички визии, придавайки им доза аристократичност. Тънката червена лента -  символ на бранда - също намира основно място сред различните модели като  част от шаловете или като акцент върху палтото или пуловера.  
 
 
 
 
 
 
 

18-02-2013


Автор : Недялко Неделчев

Снимки : Press; Колаж: CODEMODA.com

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Още по темата

1
Trend report пролет-лято 2013 за мъжкия гардероб: Част 1
2
Trend report пролет-лято 2013 за мъжкия гардероб: Част 2

Най-ново от категорията

1
Мъжка мода есен-зима 2015: Михаил Баръшников за Rag & Bone
2
Мъжка мода пролет-лято 2015: Calvin Klein Colleciton
3
Мъжка мода пролет-лято 2014: Акценти от Ню Йорк
4
Мъжка мода пролет-лято 2014: Просто елегантни с Hermes