Мъжка мода пролет-лято 2014: Перфектният баланс на Valentino

Възможно ли е мъжът да изглежда изключително елегантен, носейки семпли чехли с каишка между пръстите? Абсолютно да, когато идва от подиума на Valentino. Защото за пореден път двамата дизайнери на марката – Мария Грация Киури и Пиер Паоло Пичоли – представят завладяващо практичен, приложим и едновременно с това съвършено елегантен мъжки гардероб. Той е предназначен за сезон пролет-лято 2013 и беше показан вчера като част от Седмицата на мъжката мода в Париж.
 
 
Чехлите с две каишки си партнират на подиума още със син деним, с камуфлаж, приложен върху панталони, блузи и свободни връхни дрехи, с кожени якета, къси панталонки и милитъри елементи. Всичко това обаче далеч не е това, което звучи – колкото и странно да е, представеният гардероб не носи дори доза непукизъм и небрежност. Мъжът Valentino си остава точно толкова завладяващо елегантен и стилен, колкото обикновено. Дизайнерите на марката постигат този ефект, намирайки перфектния баланс между ежедневните и официалните елементи.
 
 
Така, семплите чехли се комбинират с прави панталони с ръб и със строги сака и връхни дрехи. Денимът е приложен върху официални костюми с преливащ цвят. Късите панталонки се носят с класически затворени обувки и риза. Кожените якета нямат нищо общо с традиционната моторджийска асоциация, свързана с тях. Те са семпли, напълно изчистени, без ревер, обагрени в маслиново зелено и бургундско червено. Всички тези детайли правят героя на марката различен, стилен, почти съвършен.
 
 

27-06-2013


Автор : Галина Друмева

Снимки : Press

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Най-ново от категорията

1
Мъжка мода есен-зима 2015: Михаил Баръшников за Rag & Bone
2
Мъжка мода пролет-лято 2015: Calvin Klein Colleciton
3
Мъжка мода пролет-лято 2014: Акценти от Ню Йорк
4
Мъжка мода пролет-лято 2014: Просто елегантни с Hermes