Мъжка мода пролет-лято 2014: Prada

Модна къща Prada бе сред представилите своите мъжки колекции за сезон пролет-лято 2014 по време на Седмицата на модата в Милано. Типично в стила на марката и нейната дизайнерка Миуча Прада, предложенията и този път представляват смесица от на пръв поглед несъвместими стилове, но много модерно миксирани в разчупени визии.
 
 
Черен широк панталон и червена риза, изпъстрена с флорални елементи и съчетана със сако в тъмно син цвят; оувърсайз тъмен панталон, допълнен с блуза с цветни щампи – това са само част от мултифункционалните предложения. Широки бомбър якета, изпъстрени с цветя или разчупени принтове, са сред останалите идеи на дизайнерката на бранда. Прекрасното съчетание на допълващи се цветове е основен акцент във визиите и в тази колекция. Бургунди, черно, сиво, тъмно синьо са само част от използваната в облеклата палитра.   
 
 
Перфектен завършек на визиите са и показаните цветни и разчупени аксесоари. Те се появяват под формата на различни модели чанти и куфари, както и очила. Интересни модели обувки в стил Prada допълват цялостната картина. 
 
 

25-06-2013


Автор : Недялко Неделчев

Снимки : Press

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Най-ново от категорията

1
Мъжка мода есен-зима 2015: Михаил Баръшников за Rag & Bone
2
Мъжка мода пролет-лято 2015: Calvin Klein Colleciton
3
Мъжка мода пролет-лято 2014: Акценти от Ню Йорк
4
Мъжка мода пролет-лято 2014: Просто елегантни с Hermes