Мъжкият гардероб на Dolce&Gabbana се мести в Лондон

Модна къща Dolce&Gabbana обяви, че ще премести представянето на мъжката си колекция за сезон пролет-лято 2014. Тя ще бъде показана по време на Седмицата на мъжката мода в Лондон или London Collections: Men вместо, както досега, в Милано.
 
Събитието съвпада и с отпразнуването на откриването на четвъртия магазин на марката там, което ще бъде на 15-ти юни, когато започва и London Collections: Men. Представянето ще бъде направено в новия магазин на Dolce&Gabbana, който ще бъде разположен на популярната Bond Street. 
 
“Лондон е един от градовете, който обичаме най-много”, заявяват Доменико Долче и Стефано Габана. „Британското усещане за стил е част от тяхното ДНК и е част от тяхната култура от векове, точно както в Италия. Затова и когато бяхме поканени да участваме в London Collections: Men, нямаше как да кажем не”,  допълват двамата дизайнери. 
 
Освен италианската модна къща, и британската Burberry премести своето представяне от Милано в Лондон. London Collections: Men стартира своето съществуване само преди година и вече набира все по-голяма популярност. 
 
 

20-05-2013


Автор : Недялко Неделчев

Снимки : Press

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Най-ново от категорията

1
Мъжка мода есен-зима 2015: Михаил Баръшников за Rag & Bone
2
Мъжка мода пролет-лято 2015: Calvin Klein Colleciton
3
Мъжка мода пролет-лято 2014: Акценти от Ню Йорк
4
Мъжка мода пролет-лято 2014: Просто елегантни с Hermes