Street Style войни: Mini VS Midi

Мини или средна? Това е вечният въпрос, когато става въпрос за дължина на полите и роклите. И въпреки че в началото на настоящия топъл сезон Vogue нарече специфичните модели с подгъв до средата на прасеца „новата дължина”, те все още не успяват да изместят популярните „мини” и „миди” от сърцата на модните маниаци. 

МАЛКАТА ЛЯТНА ДЪЛЖИНА VS Средната
 
В разгара на топлия сезон улицата все още няма господар. Защото в града се подвизават паралелно най-миниатюрните поли и по-елегантните модели до коляното. Дори тазгодишната любов на дизайнерите към полата тип молив, която се представя най-често до коляното, не успява да реши спора в полза на една от двете страни.
 
С разноцветни геометрични или флорални принтове, с актуалното черно-бяло райе, в пастелни или ярки цветове, полите тотално владеят гардероба за най-топлите дни в годината. При това независимо от своята дължина. Съперничеството се пренася и върху роклите на сезона. Изводът е само един – свобода – това е мотото на предстоящото лято. Улицата е категорична – минито остава независимо от прогнозите на Vogue. 
 
 

23-05-2013


Автор : CODEMODA.com

Снимки : Блогове

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Най-ново от категорията

1
Street style вдъхновение: Цвят каки на практика
2
Моден любимец: Сандалите Burberry Prorsum
3
Street style вдъхновение: Попи Делевин от Седмицата на модата в Лондон
4
Street style вдъхновение: Райе, райе, райе