Street style войни: Камуфлаж VS Камуфлаж

Камуфлажните облекла безспорно са истинско модно предизвикателство. Особено, когато се подвизават в дамския гардероб. Защото са изключително специфични и прибавят към визията специална доза андрогенност. За вдъхновение как да ги носим поглеждаме към любимите си модни блогъри, които, както винаги, имат свежи идеи по всяка тема, включително и по тази.

 
СТАРИЯ КАМУФЛАЖ VS Новия
 
Камуфлажът в градски условия по традиция носи усещане за небрежност и бунтарство. По тази причина най-често той се представя под формата на панталони, строги милитъри ризи и парка якета и се комбинира с класически облекла и аксесоари като тениски и ниски обувки. Дори в този случай експертният моден блог Sixthtractate.blogspot.com успява да му придаде стилно градско звучене. Това става с помощта на комбинация на камуфлажен панталон с бели облекла и аксесоари – тениска Celine и бели издължени при глезена кецове. Всичко това е допълнено от женствени аксесоари като златно висящо колие и пръстени.
 
А дали е възможно камуфлажният панталон да се комбинира с обувки с ултра висок ток, при това обагрени в съблазнително червено? Колкото и невъзможно да звучи, отговорът е да. Доказателството идва от блога Wendyslookbook.com, където камуфлажният панталон играе ролята основа за елегантна и много женствена визия. За целта той е комбиниран още с черен топ с пеплум и със скъсено класическо сако. Съчетанието е неочаквано, но много успешно.
 
 

17-05-2013


Автор : CODEMODA.com

Снимки : Блогове, Колаж: CODEMODA.com

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Най-ново от категорията

1
Street style вдъхновение: Цвят каки на практика
2
Моден любимец: Сандалите Burberry Prorsum
3
Street style вдъхновение: Попи Делевин от Седмицата на модата в Лондон
4
Street style вдъхновение: Райе, райе, райе