CODE MODA архив: Грим акценти от Седмицата на модата в Ню Йорк пролет-лято 2015

CODE MODA архив: Грим акценти от Седмицата на модата в Ню Йорк пролет-лято 2015

25 януари 2024
  • Сподели:

Новият студен сезон започна с началото на септември, но в модно отношение той е вече минало. Актуално е следващото лято, за което дизайнерите вече представят своите колекции като част от Седмиците на модата. Тази в Ню Йорк приключи само преди дни, а онова, което можем да откраднем и приложим от нея веднага, са грим идеите от модния подиум.

NUDE

Сафари луксът от колекцията на Ralph Lauren представя ефирни лъскави материи и обемни бижута-акцент. Като контрапункт всичко това по уникален и много успешен начин се съчетава с натурален грим. Едва забележим, той оставя устните и клепачите напълно естествени и обагря скулите и челото в нежно златисто – ефект, взаимстван от докоснатата от слънцето в естествени условия кожа.

ОБЪРНАТО КОТЕШКО ОКО

Още сафари вдъхновение носи колекцията на Nicholas K. Зад сцената в Ню Йорк дебют прави популярния козметичен бранд Avon. Гримьорите на компанията представят за модната марка стилна, ефектна и най-важното – приложима – beauty визия. Нежният златист „загар” на скулите прелива с неутрален тон и към горния клепач. Истинският акцент обаче е поставен върху долния – изразително подчертан с дълга извита черна линия – като обърнато котешко око.

КОД: МИГЛИ

Avon продължава представянето си на Седмицата на модата в Ню Йорк зад сцената и на още един бранд – Dennis Basso. Показаната визия по перфектен начин илюстрира постигането на приложим натурален грим, толкова любим на дизайнерите вече няколко сезона поред. За офиса или за вечер навън - погледът е опушен с нежни тонове на кафяво, вместо с тежко черно. Черната очна линия подчертава линията на миглите и се слива с деловата черна спирала.

 

Автор : CODEMODA.com

 

Снимки : Billy Farrell/BFAnyc.com; AVON