Меган фокс и Avon в ароматно есенно приключение

Искрящи треви, камелия, чувствено сандалово дърво. Това са уханията, които се преплитат във вълнуващ коктейл в новия аромат на Avon – Instinct. Мек и екзотичен, той е създаден специално за предстоящия студен сезон. Подобно на тръпката от случайна среща, ароматите улавят опияняващото изживяване от неустоимото привличане между двама души.  
 
 
„Когато създадохме Instinct, започнахме да търсим някой, който да въплъщава усещането от необуздания и съблазнителен аромат”, посочват от Avon. Така изборът се спира на завладяващата Меган Фокс. С чувствените си плодово-флорални нотки, които пораждат опияняващо чувство на отдаване на първичните желания, Instinct е възхвала на чувствеността и дръзката красота, която Фокс въплъщава. Меган „е идеалното лице за аромат, който е едновременно неустоимо съблазнителен и малко опасен”, допълват още от козметичния гигант.
 
 
Серията Instinct включва и мъжки аромат – композиция на дървесни ухания с лек цитрусов привкус. Дива мандарина, градински чай, абаносово дърво – това са основните му съставки. Мъжката и дамската версия на новото ухание ще се появят на пазара в България в началото на есента.
 
 

29-08-2013


Автор : CODEMODA.com

Снимки : AVON

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Най-ново от категорията

1
NYFW пролет-лято 2015: Beauty акценти
2
Голямото завръщане
3
От гримьора Зоран с любов: Beauty идеи за Свети Валентин
4
Формулата на красотата: Цвят и грижа с Avon Ultra Color Absolute