От гримьора Зоран с любов: Beauty идеи за Свети Валентин

В навечерието на Свети Валентин звездният гримьор Зоран Коцов представя експертни идеи за безупречна beauty визия. С използването на познатата луксозна серия Avon LUXE той обръща внимание на важните акценти в ефектния съблазнителен грим,както и на актуалните в момента цветове. Експертът залага на класически нюанси в комбинация с грижа за кожата и устните. А ефектната романтична визия представя само в три лесни стъпки.
 
СТЪПКА 1: Кожа
 
„Тайната се крие в безупречната кожа. Тя създава впечатлението за лукс и изтънченост, принадлежащи на истинската жена, която знае как да изглежда добре. Мой сигурен помощник при постигането на този резултат е фон дьо тенът с екстракт от бели сапфири от серията LUXE на AVON. Той подхранва кожата, като я прави сияйна и хидратирана. За матиращ ефект и блясък, използвайте и пудрата от същата серия.”
 
СТЪПКА 2: Очи
 
„Определено очите са тайното оръжие на всички дами, затова на Свети Валентин трябва да им се отдели специално внимание. На клепачите нанесете от модерните за сезона леки нюанси в кафявата гама... Опушеният грим е най-сигурният начин да оставите любимия си без дъх. За още по-изразително излъчване и съблазнителен поглед, подчертайте чувствеността на очите си с молив. За финал и ултра черен цвят, използвайте спиралата LUXE с прах от черни диаманти.”
 
СТЪПКА 3: Устни
 
„Разбира се, перфектният завършек на романтичната ви визия е запазен за устните. Трябва ви червило, което да ви осигури божествена мекота и подхранване, а също и цвят, който да подчертае чувствената ви идентичност.” За Свети Валентин Зоран избира червило LUXE в класическия червен нюанс Designer Red.
 
 

13-02-2014


Автор : CODEMODA.com

Снимки : AVON; Колажи: CODEMODA.com

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Най-ново от категорията

1
NYFW пролет-лято 2015: Beauty акценти
2
Голямото завръщане
3
От гримьора Зоран с любов: Beauty идеи за Свети Валентин
4
Формулата на красотата: Цвят и грижа с Avon Ultra Color Absolute