LWF, пролет-лято 2016: All about the beat с Burberry Prorsum

Лондон е на ред. По традиция едно от най-вълнуващите събития в британския календар е представянето на Burberry Prorsum. И този път насред специално построен декор в Kensington Gardens и отново истинско шоу с музика на живо – за новия сезон в изпълнение на певицата Алисън Мойет и 32-членен оркестър.
 
 
Пърформансът на Кристъфър Бейли, креативният директор на модната къща, пък включи 42 майсторски изпълнени визии. Всички, отново, с перфектен баланс на креативност, модернизъм, традиция и практичност. Типично английски кройки бяха представени в неочаквани и много артистични форми, бъдещи тренд елементи. Задължителният тренчкот Burberry - този път ултра лек, изработен от английска дантела или от водонепромукаема промазана коприна, яке модел дъфъл, традиционно от тежка вълна, а в случая от (колкото и странно да звучи) сатен, раница от водоустойчив габардин, пелерини в стил Шерлок Холмс в комбинация с дълги до земята сатенени рокли. Колекцията включва и нова чантичка акцент за следващия сезон – чанта с колан – взаимствана от офицерските чанти и колана на тренчкота.
 
 
Към тези забележителни елементи от Burberry прибавят още акценти – разнообразие от много ефирни прозрачни рокли от луксозна релефна коприна, както и връхни дрехи – класически двуредни палта от архивите на марката и кожено байкърско яке с неонови детайли.
 
 

23-09-2015


Автор : Галина Друмева

Снимки : Area Comunicaciоn Global, Burberry Prorsum

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Най-ново от категорията

1
MBFWM: Падането на маските
2
MBFWM: I am the Power but you too с Custo Barcelona
3
MBFWM: Незалязващата дъга на Agatha Ruiz de la Prada
4
Седмица на модата в Мадрид: Custo Barcelona пролет-лято 2021 Wake Up World