MBFWM: I am the Power but you too с Custo Barcelona

Чувственост, сила и самоувереност. Сusto Barcelona предлага за есен-зима 2021/22 силна, високовибрационна градска мода с открояващо се спортно вдъхновение. Философията зад колекцията с жизнеутвърждаващо мото затвърждава идеята, че трябва да се чувстваме сигурни в себе си и възможностите си. Именно в това състояние на духа са заложени сила, адаптивност, креативност, готовност за справяне със ситуацията. 
 
 
Колекцията изобилства от светли, бляскави, електрически тонове в червено, синьо, цикламено, охра, оранжево. Те чудесно се комбинират с всички превъплъщения на черното. Металически отблясъци придават светлина и енергия. Ключова роля в колекцията играят суичърите.
 
 
Подобно и на други брандове, от Custo показват фешън филм, в който концентрират разбирането си за своята мода и нейното присъствие не просто като облекло, но и като начин за общуване със себе си и с другите. Кратките модни филми с продължителност в границите до около петнадесет минути определено са новият най-актуален формат на модните брандове за общуване и връзка с публиката. Макар да не са новост, глобалната пандемия буквално ги узакони като равноправен комуникационен канал заедно с модните ревюта и сесии в медиите.
 
Забелязва се и друга от водещите тенденции на последната година: все по-размити са границите между сезоните, между предназначението на дрехите според случая, между момента от деня. Все по-голяма е свободата за избор.
 

31-08-2021


Автор : Ивайло Харалампиев

Снимки : MBFWM

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Най-ново от категорията

1
MBFWM: Падането на маските
2
MBFWM: I am the Power but you too с Custo Barcelona
3
MBFWM: Незалязващата дъга на Agatha Ruiz de la Prada
4
Седмица на модата в Мадрид: Custo Barcelona пролет-лято 2021 Wake Up World