PWF есен-зима 2015: Ресторантът на Chanel

 
Той го направи отново. И отново. И отново. За пореден сезон Карл Лагерфелд превърна ревюто на Chanel в събитието на Седмицата на модата в Париж. С огромната си колекция, изпълнена със спиращи дъха детайли, и с декора. Този път Grand Palais се превръща в просторен френски ресторант с духа на онези специални места, скрити в най-живописните улички на Париж.
 
 
Представеният гардероб е тематичен. Изключително приложим, той включва огромен брой потенциални стрийт стайл хитове - якета бомбер и карирани поли-молив. Всичко, както винаги, задължително подпечатано с детайлите на Коко Шанел. Якетата и полите са изработени от туид или обсипани с луксозни кристали и декорации.
 
 
Музата на Лагерфелд буквално се слива с любимото си място. На подиума се разхождат чантички, имитиращи подредени една върху друга чинийки за кафе или меню с кожени подвързии, както и поли, скроени сякаш от сгънати квадратни салфетки. Класическите черно-бели униформи на персонала се подвизават в стилизиран, луксозен вариант на дълги коктейлни поли и малко черно сако.
 
 
 
 
 

11-03-2015


Автор : Галина Друмева

Снимки : Press

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Най-ново от категорията

1
MBFWM: Падането на маските
2
MBFWM: I am the Power but you too с Custo Barcelona
3
MBFWM: Незалязващата дъга на Agatha Ruiz de la Prada
4
Седмица на модата в Мадрид: Custo Barcelona пролет-лято 2021 Wake Up World