Мъжка мода пролет-лято 2015: Calvin Klein Colleciton

Мъжката мода завладя последователно Лондон и Милано със свежи идеи за година напред. В последния ден на Миланската модна седмица обръщаме поглед към Calvin Klein Collection и гардероба на модната къща за сезон пролет-лято 2015, показан в неделя на италианския подиум. Момчета, записвайте, заслужава си!
 
ЦВЯТ
 
Момчетата на Итало Зукелли,  дизайнерът на мъжката линия на бранда, излизат на подиума едно след друго, млади, свежи и различни. Цветовете на гардероба плавно преливат от монохромно бежово, имитиращо съвършено цвета на тялото и сливащо се с него, през модернистични color-block детайли, изникващи изпод ризите, саката и топовете, към завладяващ топъл шоколад и среднощно черно.
 
ФОРМА
 
Всичко това обагря онази разнообразна смесица от модели, характерна за динамичния мъж, който при всички ситуации търси перфектния баланс между класиката и собствения си усет за стил. Така цветните къси панталонки се комбинират с двуредни сака, а потниците с официални панталони. На подиума в синхрон се редуват официални, класически сака и секси якета бомбер. Обемните кожени спортни кецове завършват почти всяка визия.
 
МАТЕРИИ
 
Мъжът на Зукелли комбинира не само разнообразни модели и цветове, но също и материи. Меката полупрозрачна пластмаса създава модернистично водоустойчиво покритие, под което прозират облекла от по-класически материи като кожа и памук.  
 
 

24-06-2014


Автор : CODEMODA.com

Снимки : © 2014 Dan Lecca

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Най-ново от категорията

1
Мъжка мода есен-зима 2015: Михаил Баръшников за Rag & Bone
2
Мъжка мода пролет-лято 2015: Calvin Klein Colleciton
3
Мъжка мода пролет-лято 2014: Акценти от Ню Йорк
4
Мъжка мода пролет-лято 2014: Просто елегантни с Hermes