Trend report пролет-лято 2013 за мъжкия гардероб: Обувки

Пролетно-летният сезон на 2013-та вече няма търпение да започне. Слънцето и синьото небе бързат да заменят студа и облаците. По тази причина обновяването и пренареждането на гардероба са вече крайно наложителни. След като CODEMODA.com вече ви представи актуалните тенденции при мъжките облекла, сега ви предлагаме своите идеи за трендове и при обувките.

 
КОНТРАСТНАТА подметка 
 
Редица модни къщи като  Mugler, Z Zegna, Giorgio Armani и др. представиха своите интерпретации на обувките, изработени с контрастни пометки, които обещават да бъдат изключително популярни през 2013 година. Причината е, че те разчупват допълнително визиите, като същевременно запазват стилния външен вид. Съчетанието на няколко цвята в моделите позволява повече възможности за комбинации с различни елементи на облеклото.  
 
 
СПОРТНИТЕ обувки
 
Спортните модели обувки бяха един от хитовете на Седмиците на мъжката мода за сезон пролет-лято 2013. Те се появиха в ревютата на марки като Hermes, Valentino, Bottega Veneta, Raf Simons и др. Част от тях бяха представени като нестандартен завъшек на изцяло официална визия, а други като свежо допълнение към ежедневната.   
 
 
САНДАЛИТЕ
 
Мъжките сандали също обещават да са сред актуалните възможности за мъжкия гардероб за започващия топъл сезон. Те бяха анонсирани в дефилетата на модни къщи като Dolce & Gabbana, Ermenegildo Zegna, Mugler, Givenchy, Kenzo и др. Изработени от кожа, с височина до и над глезена, те са необходимото стилно и комфортно допълнение за мъжкия крак през най-топлите дни на годината. 
 
 

01-04-2013


Автор : Недялко Неделчев

Снимки : Press; Колажи: CODEMODA.com

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Още по темата

1
Trend report пролет-лято 2013 за мъжкия гардероб: Част 1
2
Trend report пролет-лято 2013 за мъжкия гардероб: Част 2
3
Trend report пролет-лято 2013 за мъжкия гардероб: Пролетно бяло

Най-ново от категорията

1
Мини тренд пролет-лято 2015: Кожа
2
Trend report пролет-лято 2015 мъжка мода, част 2: Цветна листовка
3
Trend report пролет-лято 2015 мъжка мода, част 1: Ключови облекла
4
Летен шопинг: Повече от морско бижу